dijous, 27 de desembre del 2007

Tot sobre el futur de Ronaldinho

Trencant una norma no escrita d'aquest blog, aquest serà el segon article consecutiu sobre esport. Tot i això, la informació que ha arribat al meu coneixement és d'una rellevància i d'un impacte mediàtic tan sensacionals, que hauria estat un error per part meva no fer-ne l'oportuna divulgació a través d'aquest humil blog.

Els seguidors de l'esport i/o del Barça, i també els no tan seguidors, estan rebent constants bombardejos informatius sobre Ronaldinho, l'astre brasiler que va meravellar al Barça no fa gaire i que ha caigut en desgràcia de manera sobtada i sorprenent. Els constants rumors sobre el seu futur s'han disparat especialment arran de la desastrosa actuació de l'ex pilota d'or (i de tot l'equip) en el clàssic contra el Madrid de diumenge passat. Molts pensem que Britney va cremar diumenge el poc crèdit que li quedava al Barça i que faria bé, tant per ell com per nosaltres, de buscar el seu futur lluny de Catalunya. Aquesta mateixa tarda s'han estès els rumors que apunten a una propera reunió entre Roberto de Assís, el germà i agent de l'astre, i representants de l'AC Milan, que fa temps que intenten el fitxatge del jugador brasiler. Com a mostra d'aquesta informació, us enllaço les notícies sobre aquesta reunió que han aparegut a Mundo Deportivo i Sport aquesta mateixa tarda.

No vull pas desacreditar aquesta notícia, que fins i tot s'ha divulgat a TV3 durant el Telenotícies d'aquest vespre, però he pogut saber, gràcies a una font propera al jugador, que el futur del brasiler no és pas a Itàlia, sinó que, sorprenentment, l'opció més clara per al futur professional del crac se situa, ni més ni menys, que a Canadà!

Aquesta mateixa font m'ha informat que l'entorn de Ronaldinho no es reunirà amb cap representant del Milan, sinó que ho farà amb el mateix Guy Laliberté, qui està disposat a tirar la casa per la finestra per fer-se amb els serveis de l'estrella blaugrana. Tant és així, que Laliberté fins i tot contempla l'abonament íntegre de la clàusula de rescissió del crac (125 milions d'euros) que segurament convencerien tant al Barça com al jugador de la seriositat de les intencions de l'empresari canadenc.

De fet, Ronaldinho ha fet saber, en cercles íntims, que ha perdut la il·lusió pel futbol i que només el nou projecte del Cirque du Soleil, encapçalat per Laliberté, pot convertir-se en la motivació que necessita per reconduir la seva vida i la seva trajectòria professional. La mateixa font m'informa que el nou espectacle que tindria a Britney com a figura central portaria el títol de La morsa.

A hores d'ara, la font ignora si el pallasso Frankie seria company de repartiment del futbolista brasiler en la gira de la companyia canadenca. Us en mantindré informats.

[Mode innocentada OFF]



3 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi m'ha arribat que l'empresari que definitivament el fitxa és Onassis per 250 milions€ més incentius, per fer-li de majordom al seu iot Cristina O. Se li desitja tota la dissort en l'opció que triï.

Anònim ha dit...

PATETIC EL TEU BLOG DEL 27.12.07, AVUI NO ES ELS INOCENTS

saturno ha dit...

Home, per dues hores, patètic :), em sembla excessiu.

Es garanteix el permís per a copiar i distribuir aquests articles en qualsevol mitjà si es fa de manera literal i es manté aquesta nota. En cas de reproduir el text en un lloc web o un document electrònic caldrà afegir un enllaç al blog de l'autor (http://republicaplatanera.blogspot.com) o directament a l'article.