divendres, 30 de novembre del 2007

Una petita frivolité

No és recomanable tocar sempre temes seriosos, així que aquesta setmana us proposo una petita endevinalla. Us donaré 10 pistes sobre la identitat d'un personatge famós. És obligatori que visiteu a tots els enllaços de les pistes. Que tingueu sort!

  1. Fins fa un parell d'anys, ocupava la primera posició en les llistes de rendiment i popularitat de la seva especialitat.
  2. Després d'un curt període d'èxits, va rebre gairebé tots els premis possibles i va ser aclamat com l'indiscutible número 1 de la seva professió.
  3. Era l'ídol de tots els nens i els joves que el veien com a un model a seguir en el seu futur.
  4. El seu rendiment ha caigut en picat i de manera alarmant en els darrers temps.
  5. Porta una vida personal desordenada que ha provocat innombrables escàndols, fins i tot amb problemes amb l'alcohol.
  6. Aquests escàndols i "idil·lis" s'han convertit en una mina d'or per a cert tipus de premsa.
  7. Actualment, se sustenta més gràcies a l'explotació de la seva "marca" que no pas pel seu rendiment professional.
  8. Les seves darreres actuacions en el terreny professional han comportat dures crítiques de gairebé tota la premsa especialitzada.
  9. Malgrat això, encara conserva un grup d'admiradors fidels que esperen que algun dia torni a ser qui era i recuperi el seu lloc a la primera línia mediàtica pel seu rendiment i no pas per la polèmica que suscita.
  10. En una de les seves aparicions va mostrar un preocupant mal aspecte físic amb una panxa incipient que va ser objecte de tot tipus de comentaris.
Qui és el personatge secret? La resposta aquí.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres no és Maradona? doncs he fallat.

He de dir que la endevinalla no ha estat fàcil i haguès estat bé alguna pista més.

salut companys

Unknown ha dit...

Només un petit comentari: A la Britney no li hauria d'afectar el fet de tenir una millor o pitjor línia, mentre que a un jugador explosiu com Ronaldinho o Messi, depenen clarament del seu estat físic.

Anònim ha dit...

doncs, si, jo també em pensava que parlaves de Ronaldinho...

Es garanteix el permís per a copiar i distribuir aquests articles en qualsevol mitjà si es fa de manera literal i es manté aquesta nota. En cas de reproduir el text en un lloc web o un document electrònic caldrà afegir un enllaç al blog de l'autor (http://republicaplatanera.blogspot.com) o directament a l'article.