dijous, 22 d’abril del 2010

TOTS AMB EL BARÇA….HO ACONSEGUIREM….PASSA-HO

TOTS AMB EL BARÇA….HO ACONSEGUIREM….PASSA-HO

Benvolgut consocis, arrendataris de carnet i afició blau grana,

Portem 1 any i mig gaudint d’un espectacle que mai s’havia vist sobre un camp de futbol, hem viscut en l'opulència i l’excés… aquest equip que tot sol ha aconseguit donar-nos els millors mesos de la nostra vida i fer-nos sentir orgullosos dels colors que portem al cor cada un de nosaltres…

L’equip està cansat i en ocasions sembla col·lapsat, però ni molt menys abatut o derrotat !!! Aquest equip ha de dir encara l’última paraula, no ho dubteu !!!

Però ara ens toca a nosaltres, ara ens toca a l’afició més freda, cívica i a vegades acomodada, agrair-los tot aquest temps viscut creant un infern al Camp nou el pròxim dimecres 28/04/2010 contra l’Inter.

Els que vagin al camp hauran d’estar 3 hores abans al camp, vestits amb els nostres colors i creant un ambient intimidador per l’adversari.

Els que no puguin assistir-hi hauran d’engalanar balcons, finestres… Barcelona i tot Catalunya s’ha de vestir de Blaugrana !!!

Perquè els hi devem ……….. perquè el club, l’equip, el cos tècnic, en Pep …ara ens necessiten a nosaltres !!!!

El pròxim dimecres Barcelona ha de estar plena dels nostres colors …

No ho dubteu… PASSAREM !!!! PASSAREM !!!! Amb el suport de tots !!! PASSAREM !!!!

Si us plau, re-envia aquest email a tots els culés que coneguis o crea el teu escrit i re-envia’l a tothom.

ENS VEIEM A MADRID !!!!
Es garanteix el permís per a copiar i distribuir aquests articles en qualsevol mitjà si es fa de manera literal i es manté aquesta nota. En cas de reproduir el text en un lloc web o un document electrònic caldrà afegir un enllaç al blog de l'autor (http://republicaplatanera.blogspot.com) o directament a l'article.